Sistema Tintomètric Articolor


NOTA: de tots els productes marcats amb el logotip ARTICOLOR disposem de tota la gamma de colors (consultar preus).

Bases que disposa cada producte i nomenclatura.
BP:
Base Pastel, per reproduir colors de tons suaus.
BM:
Base mitja, per reproduir colors tons mitjos.
BTR: Base Transparent, per reproduir colors intensos.
Bco+BP:
La Base Pastel es també color Blanc.

Per al subministrament de colors disposem del SISTEMA TINTOMÈTRIC ARTICOLOR. Assistència tècnica per a subministrar qualsevol referència de color. Cartes STANDARD i EXCLUSIVES dels nostres clients.

EL NOSTRE SISTEMA ARTICOLOR PROPORCIONA:
Reproducció exacta de les tonalitats. Rapidesa en les urgències. Mínim nombre de bases: màxima varietat de colors segons gamma de productes.

ARTIC ofereix un servei de colorimetria en una excepcional gamma de productes (SISTEMA TINTOMÉTRIC ARTICOLOR), i tenim formulades una gran quantitat de cartes existents al mercat, des de les més universals, com ara RAL, NCS, ACCS, fins a les més específiques, com per exemple RENOVA, COLORS BCN, passant per cartes d’altres companyies i per la nostra pròpia, ARTIC FAÇANES.

ant pel que fa a la producció a la fàbrica com a les màquines tintomètriques dels magatzems, la reproducció dels colors es fa amb el màxim de garanties, ja que tenim personal tècnic especialitzat en tintometria dins de la nostra pròpia estructura reforçat amb tota la maquinària necessària, com per exemple espectrofotòmetres, lectors de color, fonts de llum, etc.

No cal dir que tant les bases com els pigments amb els quals treballem són de la màxima qualitat, i són sotmesos a rigorosos controls de qualitat. A més a més són completament estables a la llum i a l’alcalinitat, i amb una garantia de repetició més que contrastada.

Tot i així, de cada un dels colors que fem en qualsevol dels models esmentats, es fa una extensió que queda desada en el nostre arxiu de colors, cosa que ens aporta a nosaltres i als nostres clients la màxima tranquil.litat.

Tornar a serveis
NEWSLETTER

Vols rebre totes les nostres notícies i novetats al teu email?

Apunta’t