Magatzems distribuïdors

Aquests punts de venda poden ser delegacions pròpies d’ARTIC o clients amb empreses dedicades a la venda de pintures i revestiments especials per a la construcció, decoració i protecció industrial, posicionats en el mercat de forma sòlida i estable.

En qualsevol dels casos, es tracta sempre de persones amb perfil Artic, properes als clients, coneixedores de la necessitat d’oferir un bon servei i amb recursos tècnics per donar solucions.

Disponibilitat d’estocs bàsics Stàndard i capacitat de resolució de problemes específics. Màquines tintomètriques d’última generació. Càrrega i descàrrega de mercaderies, transports propis.

És en aquestes instal.lacions o en les obres del seu entorn, on la comunicació pren força entre nosaltres. Professionals aplicadors, aparelladors o arquitectes prescriptors, proveïdors, clients de clients, tècnics comercials, personal de magatzem, transportistes, coloristes, etc. És aquí on la proximitat, la tercera de les nostres obsessions, arriba al seu màxim exponent.

Tintometria

ARTIC ofereix un servei de colorimetria en una excepcional gamma de productes (SISTEMA TINTOMÉTRIC ARTICOLOR), i tenim formulades una gran quantitat de cartes existents al mercat, des de les més universals, com ara RAL, NCS, ACCS, fins a les més específiques, com per exemple RENOVA, COLORS BCN, passant per cartes d’altres companyies i per la nostra pròpia, ARTIC FAÇANES.

Tant pel que fa a la producció a la fàbrica com a les màquines tintomètriques dels magatzems, la reproducció dels colors es fa amb el màxim de garanties, ja que tenim personal tècnic especialitzat en tintometria dins de la nostra pròpia estructura reforçat amb tota la maquinària necessària, com per exemple espectrofotòmetres, lectors de color, fonts de llum, etc.

No cal dir que tant les bases com els pigments amb els quals treballem són de la màxima qualitat, i són sotmesos a rigorosos controls de qualitat. A més a més són completament estables a la llum i a l’alcalinitat, i amb una garantia de repetició més que contrastada.
Tot i així, de cada un dels colors que fem en qualsevol dels models esmentats, es fa una extensió que queda desada en el nostre arxiu de colors, cosa que ens aporta a nosaltres i als nostres clients la màxima tranquil.litat.

Personal tècnic /comercial

Originalment ARTIC va ser fundada per persones que desenvolupaven la feina de tècnics comercials, amb amplis coneixements i experiència en els problemes reals que hi ha a les obres. És per aquest motiu que ens agrada estar a la vora dels nostres clients, intentant assessorar amb els recursos de què disposem, amb els nostres tècnics comercials i recolzats pels nostres químics (SAT).

Oferim, per tant, la redacció d’informes i la prescripció de processos en els diferents àmbits de la rehabilitació.
• Anàlisi del problema.
• Estudi de solucions.
• Prescripció tècnica en cada cas particular.
• Assistència, seguiment i control de l’obra.

Analitzem les garanties per a cada un dels casos específics i gestionem els models Stàndard en productes i processos habituals.
No dubteu a posar-vos en contacte amb el vostre delegat o amb la vostra delegació més propera.

SAT (Servei Assistència Tècnica)

Aplicacions, assajos i mostres.

L’observació dels diferents processos sobre suports de tota mena, en condicions ambientals diverses, és un factor científic que ajuda a entendre el problema i a trobar la solució més adequada. És per això que no parem de fer estudis, proves i aplicacions, tant per iniciativa pròpia com per sol.licitud dels nostres clients.

Si teniu dubtes, exposeu-nos-els i sempre trobareu la nostra col.laboració.

Si necessiteu mostres de processos, els més estàndard ja els tenim fets, demaneu-los.

Si necessiteu resoldre algun problema específic, estudiem-lo.

Lliurament de mercaderies

Entenem aquesta tasca com una de les més importants en quan als serveis, concepte que forma part intrínseca de la nostra forma d’entendre la nostra feina.

Des dels nostres magatzems oferim amb personal propi el servei de lliurament de mercaderies a les obres o a les instal.lacions dels nostres clients.

Cares conegudes que proporcionen el màxim de confiança i continuïtat en les nostres relacions comercials.

R+D+I

L’aposta de la gamma New Tec de productes a l’aigua més respectuosos amb el medi ambient, està pensada per a la progressiva substitució dels productes solubles al dissolvent. La recerca i el dessenvolupament de nous processos,van encaminats en aquest sentit.

NEWSLETTER

Vols rebre totes les nostres notícies i novetats al teu email?

Apunta’t