català | castellano | français | english
logo

coneixem els problemes...
...li oferim les SOLUCIONS

iconaQUI SOM?

fotoEns complau donar-vos la benvinguda al web d’ARTIC INDUSTRIAL QUIMICA S.A. Esperem que sigui una eina útil que us pugui ajudar a conèixer-nos millor i a desenvolupar les vostres tasques d’una manera més eficient.

La nostra companyia va ser fundada a finals de l’any 1999 per professionals de l’antiga fàbrica de pintures Industrial Química Parrot.

Recollint els coneixements obtinguts durant tants anys en el sector, envoltant-nos de personal qualificat i amb experiència, esforçant-nos i sempre fidels als nostres principis bàsics, “tecnologia+servei+proximitat”, vam aconseguir posicionar l’empresa d’una manera sòlida dins del món de la producció i comercialització de pintures i revestiments especials per a la construcció, decoració i protecció industrial.

fotoAixí doncs, després de cinc anys de funcionament les nostres instal·lacions originals de Balaguer, Lleida amb una superfície de 1.200 m2, es van quedar petites i ens vam decidir a traslladar-nos a la nostra fàbrica actual, a la mateixa localitat i amb una superfície de 26.000 m2, dels quals més de 5.500 són edificacions i on la producció està completament automatitzada.

Dins d’aquesta estratègia de creixement, vam seguir cercant un valor afegit per a la nostra firma, i per això vam incorporar dins de la direcció general i la direcció tècnica professionals amb contrastat reconeixement, amb l'ajut dels quals ens podem presentar amb el nostres lemes d’“Experts en pintures” i “coneixem els problemes, sabem les solucions”.

És en aquest sentit que, tot i la gran capacitat productiva de què disposem, que ens permet ser el màxim de competitius en línies de gran consum, pivotem la nostra estructura gràcies a la capacitat tecnològica (R+D+I ) que tenim, que queda palesa amb l’àmplia gamma de productes que elaborem, en el domini dels sectors de la rehabilitació i restauració de façanes i monuments, impermeabilització de cobertes, paviments, protecció del formigó, productes anticorrosius per a la indústria..., ja que oferim no només el producte sinó també el procés complet per poder executar l’obra amb el màxim de benefici i satisfacció dels nostres clients.

fotoARTIC és present de forma sostinguda en mercats com ara Catalunya, les Illes Balears, el País Basc, Cantàbria i La Rioja, i està en expansió cap a Madrid, Castella i Lleó, les Illes Canàries i Portugal. També exporta puntualment materials a llocs tan diversos com Cuba, el Líban, el Marroc, Itàlia i Romania.
Volem destacar el compromís d’ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A. amb la sostenibilitat i el medi ambient, amb una gestió contrastada dels recursos i amb la creació de productes cada cop més respectuosos amb l’entorn.

Us agraïm la confiança dipositada en nosaltres.

POLÍTICA DE QUALITAT D'ARTIC (PDF)

Certificacions d’ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A.:

aenor

applus otec

Ens plau informar-vos que ARTIC disposa de noves certificacions en productes realitzades per:

Laboratori oficial APPLUS – LGAI (Expedient 10/101.925-2052) corresponent a ARTIGUM – PROCES D’IMPERMEABILITZACIÓ ELASTIC dels següents assajos:
1. UNE EN 1928-2000 ESTANQUITAT AL AIGUA
2. UNE EN ISO 527-3 (2003) RESISTENCIA I ESTIRAMENT DE TRACCIÓ
3. UNE EN 1297:2006 ENVELLIMENT ARTIFICIAL A RADIACIÓ UV, TEMPERATURA ALTA I AIGUA

Laboratori oficial O.T.E.C.
4. ARTIDUR A-2C en norma UNE 48274:2003
5. ARTICRIL INTER-EXTER, en norma UNE 48243:2007
6. SILART, en norma UNE 48243:2007

QUI SOM? ON SOM? PRODUCTES SERVEIS GALERIA FOTOGRÀFICA INFRAESTRUCTURA CONDICIONS DE VENDA CONTACTE
versio_PC
WEB versió clàssica
ecologic
ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A.
C.I.F.: A-25.437.187
CTRA DE GERB, 51-73 / 25600 BALAGUER
Tel.: 973 450 717
Tel. (Att. Client): 973 450 717
Fax.: 973 445 045
E-mail: info@articsa.net

AVÍS LEGAL / POLÍTICA DE PRIVACITAT / POLÍTICA DE COOKIES

Segueix-nos a les xarxes socials:

facebookinstagramyoutube

Vols rebre les nostres notícies i novetats a la teva bùstia de correu?

apunta't-hi

foto_pots


català | castellano | français | english
logo

coneixem els problemes...
...li oferim les SOLUCIONS

iconaON SOM?

FÀBRICA CENTRAL BALAGUER

Ctra de Gerb, 51-73 / 25600 Balaguer (Lleida) / Tel.: 973 450 717 / Fax.: 973 445 045
email: info@articsa.net
Telèfon atenció al client: 973 450 717
Per qualsevol informació: Comercial–Servei–Técnica
> VEURE MAPA DE SITUACIÓ

DELEGACIONS

ARTIC - BARCELONA (BOTIGA) / C. Bailèn 244 / 08037 Barcelona / Tel.: 93 794 78 04 - 699 89 72 05
email: articbailen@articsa.net
> VEURE MAPA DE SITUACIÓ

ARTIC - BARCELONA (MAGATZEM) / C. Ifni, 3-5 / 08930 Sant Adrià de Besòs / Tel.: 93 300 67 18 / Fax.: 93 300 51 00
email: articsabcn@articsa.net
> VEURE MAPA DE SITUACIÓ

ARTIC - ILLES BALEARS / C. Mare de Deu de Montserrat, 14 / 07008 Palma de Mallorca / Tel.: 971 409 110 / Fax.: 971 409 110
email: mallorca@articsa.net
> VEURE MAPA DE SITUACIÓ

DISTRIBUCIONS, PUNTS DE VENDA I PARTNERS

França, Cap Verd, Algèria, Camerún, Marroc, Euskadi, Navarra, La Rioja, Cantàbria, per tota Catalunya.
Per més informació: CONSULTAR

QUI SOM? ON SOM? PRODUCTES SERVEIS GALERIA FOTOGRÀFICA INFRAESTRUCTURA CONDICIONS DE VENDA CONTACTE
versio_PC
WEB versió clàssica
ecologic
ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A.
C.I.F.: A-25.437.187
CTRA DE GERB, 51-73 / 25600 BALAGUER
Tel.: 973 450 717
Tel. (Att. Client): 973 450 717
Fax.: 973 445 045
E-mail: info@articsa.net

AVÍS LEGAL / POLÍTICA DE PRIVACITAT / POLÍTICA DE COOKIES

Segueix-nos a les xarxes socials:

facebookinstagramyoutube

Vols rebre les nostres notícies i novetats a la teva bùstia de correu?

apunta't-hi

foto_pots


català | castellano | français | english
logo

coneixem els problemes...
...li oferim les SOLUCIONS

iconaSERVEIS

fotoMagatzems distribuïdors
Aquests punts de venda poden ser delegacions pròpies d’ARTIC o clients amb empreses dedicades a la venda de pintures i revestiments especials per a la construcció, decoració i protecció industrial, posicionats en el mercat de forma sòlida i estable.
En qualsevol dels casos, es tracta sempre de persones amb perfil Artic, properes als clients, coneixedores de la necessitat d’oferir un bon servei i amb recursos tècnics per donar solucions.
Disponibilitat d’estocs bàsics Standard i capacitat de resolució de problemes específics. Màquines tintomètriques d’última generació. Càrrega i descàrrega de mercaderies, transports propis.
És en aquestes instal.lacions o en les obres del seu entorn, on la comunicació pren força entre nosaltres. Professionals aplicadors, aparelladors o arquitectes prescriptors, proveïdors, clients de clients, tècnics comercials, personal de magatzem, transportistes, coloristes, etc. És aquí on la proximitat, la tercera de les nostres obsessions, arriba al seu màxim exponent.

Tintometria
ARTIC ofereix un servei de colorimetria en una excepcional gamma de productes (SISTEMA TINTOMÉTRIC ARTICOLOR), i tenim formulades una gran quantitat de cartes existents al mercat, des de les més universals, com ara RAL, NCS, ACCS, fins a les més específiques, com per exemple RENOVA, COLORS BCN, passant per cartes d’altres companyies i per la nostra pròpia, ARTIC FAÇANES.
Tant pel que fa a la producció a la fàbrica com a les màquines tintomètriques dels magatzems, la reproducció dels colors es fa amb el màxim de garanties, ja que tenim personal tècnic especialitzat en tintometria dins de la nostra pròpia estructura reforçat amb tota la maquinària necessària, com per exemple espectrofotòmetres, lectors de color, fonts de llum, etc.
No cal dir que tant les bases com els pigments amb els quals treballem són de la màxima qualitat, i són sotmesos a rigorosos controls de qualitat. A més a més són completament estables a la llum i a l’alcalinitat, i amb una garantia de repetició més que contrastada.
Tot i així, de cada un dels colors que fem en qualsevol dels models esmentats, es fa una extensió que queda desada en el nostre arxiu de colors, cosa que ens aporta a nosaltres i als nostres clients la màxima tranquil.litat.

fotoLliurament de mercaderies
Entenem aquesta tasca com una de les més importants en quan als serveis, concepte que forma part intrínseca de la nostra forma d’entendre la nostra feina.
Des dels nostres magatzems oferim amb personal propi el servei de lliurament de mercaderies a les obres o a les instal.lacions dels nostres clients.
Cares conegudes que proporcionen el màxim de confiança i continuïtat en les nostres relacions comercials.

Personal tècnic / comercial. Prescripcions i informes
Originalment ARTIC va ser fundada per persones que desenvolupaven la feina de tècnics comercials, amb amplis coneixements i experiència en els problemes reals que hi ha a les obres.
És per aquest motiu que ens agrada estar a la vora dels nostres clients, intentant assessorar amb els recursos de què disposem, amb els nostres tècnics comercials i recolzats pels nostres químics (SAT).
Oferim, per tant, la redacció d’informes i la prescripció de processos en els diferents àmbits de la rehabilitació.
- Anàlisi del problema
- Estudi de solucions
- Prescripció tècnica en cada cas
- Assistència, seguiment i control de l’obra
Analitzem les garanties per a cada un dels casos específics i gestionem els models Standard en productes i processos habituals.
No dubteu a posar-vos en contacte amb el vostre delegat o amb la vostra delegació més propera.

fotoSAT (Servei Assistència Tècnica)
Aplicacions, assajos i mostres.
L’observació dels diferents processos sobre suports de tota mena, en condicions ambientals diverses, és un factor científic que ajuda a entendre el problema i a trobar la solució més adequada. És per això que no parem de fer estudis, proves i aplicacions, tant per iniciativa pròpia com per sol.licitud dels nostres clients.
Si teniu dubtes, exposeu-nos-els i sempre trobareu la nostra col.laboració.
Si necessiteu mostres de processos, els més estàndard ja els tenim fets, demaneu-los.
Si necessiteu resoldre algun problema específic, estudiem-lo.

R+D+I
L’aposta de la gamma New Tec de productes a l’aigua més respectuosos amb el medi ambient, està pensada per a la progressiva substitució dels productes solubles al dissolvent. La recerca i el dessenvolupament de nous processos,van encaminats en aquest sentit.

QUI SOM? ON SOM? PRODUCTES SERVEIS GALERIA FOTOGRÀFICA INFRAESTRUCTURA CONDICIONS DE VENDA CONTACTE
versio_PC
WEB versió clàssica
ecologic
ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A.
C.I.F.: A-25.437.187
CTRA DE GERB, 51-73 / 25600 BALAGUER
Tel.: 973 450 717
Tel. (Att. Client): 973 450 717
Fax.: 973 445 045
E-mail: info@articsa.net

AVÍS LEGAL / POLÍTICA DE PRIVACITAT / POLÍTICA DE COOKIES

Segueix-nos a les xarxes socials:

facebookinstagramyoutube

Vols rebre les nostres notícies i novetats a la teva bùstia de correu?

apunta't-hi

foto_pots


català | castellano | français | english
logo

coneixem els problemes...
...li oferim les SOLUCIONS

iconaINFRAESTRUCTURA

fotoTenim distribuïts els nostres recursos humans i tecnològics en diversos àmbits en les diferents departaments operatius tant a la fàbrica com als magatzems.

Fàbrica
La situació geogràfica a la comarca de la Noguera, LLeida al terme municipal de Balaguer, ens aporta tot un seguit de beneficis quant a estratègies tant pel que fa al cost/producció com per la facilitat d’arribar als nostres principals mercats, ja que estem ben comunicats amb el nord i l’interior de la Península, amb l’àrea metropolitana de Barcelona i el seu port, i estem a un pas de la frontera, camí de tot Europa.
L’espai de què disposem, amb una superfície de més de 26.000 m2, dels quals 5.500 són edificacions, ens ofereix un àrea de treball excel·lent per realitzar les nostres activitats.

Administració i gestió
La central de Balaguer, on tenim les oficines principals, és on generalment es tracten els temes comptables, els suports informàtics, la gestió de compres i els aspectes financers amb el màxim de rigor.

fotoLaboratori
Aquest és un àmbit pel qual tenim especial cura. I és per aquest motiu que procurem tenir personal altament qualificat, que s’actualitza constantment en diferents aprenentatges dins del món de la química i la tintometria, i ens esforcem per dotar-nos de tota la maquinària necessària per poder assegurar l’èxit dels nostres productes.
És en el laboratori on el departament tècnic que engloba el R+D+I, el control de qualitat de les primeres matèries, el control de productes acabats, el S.A.T. on s’analitzen els problemes i s’estudien les solucions, on s’obté la capacitat de resolució específica per a cada cas.
La tecnologia i el coneixement prenen sentit dins d’aquest entorn, punta de llança de la nostra companyia.

fotoSAT
Servei d’assistència tècnica. Més informació a SERVEIS.

Producció
L’entrada de mercaderies es realitza de forma automatitzada i sense manipular les resines i els àrids, que després farem servir per a la producció de les pintures i revestiments. Arriben amb camions cisternes i passen per tot un seguit de conductes fins a les sitges, on queden emmagatzemats.
La resta de primeres matèries, envasos, etc. estan desats en la nau contínua, estratègicament col·locades segons les línies de producció.
La capacitat productiva està dividida segons el tipus de producte que s’ha de fabricar i la quantitat.

fotoPlanta automatitzada de gran tiratge
Es tracta d’un sistema informatitzat de producció, envasat, paletització i embalatge de productes base aigua.
Des del punt de control es donen les instruccions per elaborar el producte pertinent.
Un cop donat el vistiplau, es pitja el botó per començar el funcionament. Des de les sitges s’envien les matèries primeres fins a les cubes, on es produeix la pintura a base de dispersió.
Un cop passat el control de qualitat, el procés continua de forma automàtica: s’embassa, es paletitza, s’embala i es diposita en el magatzem de productes acabats i expedicions.
El resultat és una capacitat productiva, només en aquesta línia, d’unes 120 tones diàries.

fotoPlanta d’acrílics de petit tiratge i productes específics
A causa de la nostra gran gamma de productes, n’hi ha tot un seguit que mereixen una atenció especial i que gaudeixen d’un valor afegit, per la qual cosa són mimats i es produeixen en cubes de 200 a 1500 litres, amb un format menys automatitzat, però que garanteixen una qualitat extraordinària, altament reconeguda.

Planta de productes al dissolvent
Dispersadors de velocitat variable, molins d’elevada tecnologia i filtratge, tot el necessari per obtenir uns acabats d’alta qualitat, quant a finor i lluentor, sense oblidar les diferents prestacions de cada un dels fabricats.

fotoPlanta de morters en pols
Es tracta d’una producció especialitzada de morters en pols, de materials molt concrets, especialment concebuts per a restauració de façanes i paviments, que dóna com a resultat uns productes molt personalitzats de gran valor afegit.

Planta d’impermeabilitzants bituminosos
Tota l’elaboració de brea conté unes característiques especials que ens obliguen a treballar en reactors específics independents de la resta de línies de producció.

Depuradora
És el final del circuit de cada un dels processos productius descrits.
El resultat és una fàbrica totalment respectuosa amb el medi ambient i la sostenibilitat i les normes vigents que hi fan referència.

Expedicions
El magatzem de productes acabats, completament informatitzat, amb una gran capacitat d‘estoc i gestionat eficientment ens aporta agilitat i dinamisme, i alhora ens manté a prop dels nostres clients.

Màrqueting
La feina ben feta es manifesta en la qualitat dels fulls tècnics, on es pot trobar informació detallada dels nostres productes.
Els fulls de seguretat són una eina imprescindible per a la comercialització de productes químics en l’actualitat.
Disposem de certificacions UNE 48243:2007 en moltes de les nostres pintures.
La carta de colors ARTIC és un instrument molt ben trobat, ja que es crea a partir d’anys d’experiència i estadístiques dins del món de la rehabilitació d’interiors i exteriors. Feta amb pintura de veritat (no amb litografia) i amb extensions grans, permet visualitzar el joc de contrastos del resum dels tons de què consta.
Catàlegs de productes.
Quadrípti de descripció de les principals especialitats Artic.
Catàlegs de processos Restauració i aïllament de façanes, impermeabilització, paviments, conservació industrial, decoració,...
Mostres físiques de diferents processos.

Magatzems distribuïdors
Un cop la pintura i els altres productes arriben als nostres magatzems, la nostra obsessió és donar el màxim servei i d’estar el més a prop possible dels nostres clients. Trobareu més informació als apartats SERVEIS i ON SOM? de la web.

QUI SOM? ON SOM? PRODUCTES SERVEIS GALERIA FOTOGRÀFICA INFRAESTRUCTURA CONDICIONS DE VENDA CONTACTE
versio_PC
WEB versió clàssica
ecologic
ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A.
C.I.F.: A-25.437.187
CTRA DE GERB, 51-73 / 25600 BALAGUER
Tel.: 973 450 717
Tel. (Att. Client): 973 450 717
Fax.: 973 445 045
E-mail: info@articsa.net

AVÍS LEGAL / POLÍTICA DE PRIVACITAT / POLÍTICA DE COOKIES

Segueix-nos a les xarxes socials:

facebookinstagramyoutube

Vols rebre les nostres notícies i novetats a la teva bùstia de correu?

apunta't-hi

foto_pots


català | castellano | français | english
logo

coneixem els problemes...
...li oferim les SOLUCIONS

iconaCONDICIONS DE VENDA

GENERAL
Els encàrrecs realitzats a ARTIC Industrial Química, SA suposen l'acceptació de totes i cadascuna de les següents condicions de venda. Si hi ha condicions de compra per part del client, que difereixin de les nostres, aquestes condicions de compra haurien de ser acceptades i confirmades per escrit per la nostra Direcció. En cas de discrepància, les nostres condicions de venda tindran sempre preferència per sobre de les condicions de compra del client.

PREUS
Els preus estan expressats en euros (€) per envàs, IVA i impostos addicionals a part. Els productes estan situats en els magatzems de ARTIC a Balaguer, Barcelona o Delegacions.

GARANTIA
ARTIC és responsable dels seus productes, sempre que aquests estiguin aplicats segons les seves especificacions tècniques. Aquesta garantia arriba a la reposició dels productes o l'import corresponent del valor dels mateixos. Qualsevol discrepància serà sotmesa al judici del tribunal competent de Barcelona.

COMANDES
Preguem confirmació de comandes per escrit: via e-mail, fax, correu o lliurament directa, amb les referències corresponents.

DOCUMENT DE LLIURAMENT
Els albarans com comprovants dels lliuraments dels nostres productes, seran signats i identificats com justificant de recepció del receptor.

PROPIETAT
La propietat dels productes és de ARTIC, S.A. fins que la compra no hagi pagat en la seva totalitat pel comprador.

RESPONSABILITAT
Els productes són transportats fins a la destinació per compte i risc de ARTIC, SA

ANUL.LACIONS
Tota anul ha de ser confirmada prèviament per ambdues parts. No s'admeten anul.lacions per a productes i colors especials subministrades o en procés de fabricació.

DEVOLUCIONS DE PRODUCTES
Un cop fabricat o lliurat el producte, només s'admeten devolucions de comú acord entre el client i ARTIC.

CONDICIONS DE PAGAMENT
S'hauran de complir, segons s'ha acordat amb el Departament Comercial.

IMPAGAMENTS
Qualsevol impagat fora de la data acordada repercuteix en la continuïtat del subministrament. No s'accepta l'ajornament d'un pagament, excepte acord pactat. Totes les despeses derivades són a càrrec del deutor. Qualsevol renovació exigeix un efecte acceptat i domiciliat. Els nostres cobraments estan coordinats per Gestora independent.

QUI SOM? ON SOM? PRODUCTES SERVEIS GALERIA FOTOGRÀFICA INFRAESTRUCTURA CONDICIONS DE VENDA CONTACTE
versio_PC
WEB versió clàssica
ecologic
ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A.
C.I.F.: A-25.437.187
CTRA DE GERB, 51-73 / 25600 BALAGUER
Tel.: 973 450 717
Tel. (Att. Client): 973 450 717
Fax.: 973 445 045
E-mail: info@articsa.net

AVÍS LEGAL / POLÍTICA DE PRIVACITAT / POLÍTICA DE COOKIES

Segueix-nos a les xarxes socials:

facebookinstagramyoutube

Vols rebre les nostres notícies i novetats a la teva bùstia de correu?

apunta't-hi

foto_pots


català | castellano | français | english
logo

coneixem els problemes...
...li oferim les SOLUCIONS

iconaCONTACTE

ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A.
C.I.F.: A-25.437.187
www.articsa.net
info@articsa.net

Telèfon atenció al client: 973 450 717
Per qualsevol informació: Comercial–Servei–Técnica

Telèfon Fàbrica: 973 450 717
Fax Fàbrica: 973 445 045

FORMULARI DE CONTACTE
Per qualsevol consulta i/o observació que vulgueu fer, podeu enviar-nos el següent formulari de contacte:
form
^ Formulari de contacte

QUI SOM? ON SOM? PRODUCTES SERVEIS GALERIA FOTOGRÀFICA INFRAESTRUCTURA CONDICIONS DE VENDA CONTACTE
versio_PC
WEB versió clàssica
ecologic
ARTIC INDUSTRIAL QUÍMICA S.A.
C.I.F.: A-25.437.187
CTRA DE GERB, 51-73 / 25600 BALAGUER
Tel.: 973 450 717
Tel. (Att. Client): 973 450 717
Fax.: 973 445 045
E-mail: info@articsa.net

AVÍS LEGAL / POLÍTICA DE PRIVACITAT / POLÍTICA DE COOKIES

Segueix-nos a les xarxes socials:

facebookinstagramyoutube

Vols rebre les nostres notícies i novetats a la teva bùstia de correu?

apunta't-hi

foto_pots